28.11.2023

Styfhals is verhuisd!

Sinds deze week kan je Styfhals architecten terugvinden in het centrum van Vilvoorde.

Ons nieuwe kantoor is gelegen op de twee bovenste verdiepingen van “ De Heerenhuizen”, een gedeeltelijk nieuwbouwproject met behoud en restauratie van de historische voorgevel. Naast ons kantoor zijn er nog tien luxe appartementen en een ruime groene stadstuin.

08.11.2022

WINNER!

Barnland zit in de startblokken. Er wordt ten zuiden van de Horteco-site gewerkt aan een nieuwe invulling die nu nog afgeschermd wordt door de betonnen afsluiting aan de Houtemsesteenweg.  Binnenkort zullen deze verdwijnen en kan de buurt meegenieten van Barnland.  Een diverse woonwijk die haar uniek landbouwkarakter behoudt met veel aandacht voor groen en water, biodiversiteit en duurzaamheid.

In opdracht van KORAMIC REAL ESTATE  is het masterplan ontworpen door BUUR/SWECO waarbij MINT het mobiliteitsplan heeft verzorgd. De uitgeschreven architectuurwedstrijd hebben STYFHALS en DENC-STUDIO gewonnen en samen zullen we instaan voor de architectuur van Barnland.

31.03.2022

Hoofdzetel BNP Paribas Fortis krijgt hoogste eer op MIPIM !

Op de MIPIM Awards in Cannes heeft de nieuwe hoofdzetel van BNP Paribas Fortis op Montagne du Parc in Brussel de hoofdprijs weggekaapt in de categorie ‘Best Office and Business Development ’. Montagne du Parc is een samenwerking tussen het Oostenrijkse Baumschlager-Eberle Architekten en de Belgische architectenbureaus Styfhals en Jaspers-Eyers Architects.

03.03.2022

Finalist MIPIM award 2022 !

Het hoofdkwartier van BNP in Montagne Du Parc is finalist voor de MIPIM award !
17 maart wordt de winnaar bekend gemaakt voor de categorie “Best office and business development”.

05.10.2021

Festival van de architectuur

Ontmoet STYFHALS architecten in onze kantoren in de Kruitfabriek op 17 oktober tussen 11u en 18u tijdens de dag van de architectuur. Wij bieden een unieke blik achter de schermen en op enkele van onze projecten aan de hand van maquettes, publicaties en beeldmateriaal.

Een mooie samenwerking tussen STYFHALS architecten en HUB: nieuwe groene woonontwikkeling in Tervuren.

23.04.2019

Een mooie samenwerking tussen STYFHALS architecten en HUB: nieuwe groene woonontwikkeling in Tervuren.