Visie

STYFHALS is een gevestigde waarde binnen de architectuurwereld. Ons werkgebied is zeer divers: stedelijke ontwikkeling, publieke gebouwen, meergezinswoningen, kantoren, zorg, scholen,… en dit op verschillende schaalniveaus en binnen diverse procedures. Wij beschikken over een jarenlange ervaring zowel in het ontwerpen en uitwerken van eigen projecten als in de samenwerking met andere architecten.

mensen
De architectuur van STYFHALS gaat over mensen. Waar je werkt, woont of leeft, heeft een fundamentele invloed op hoe je je voelt. Een waardevolle, aangename en duurzame omgeving bepaalt mee de beleving van de bewoners, bezoekers en toevallige passanten. Wij ontwerpen die omgevingen: van het masterplan tot aan het uitgevoerde detail.

technisch hoogstaand
De architectuur van STYFHALS beheerst en combineert technisch vernuft, service, omgaan met economische realiteiten en een inspirerende artistieke visie. Wij zijn een technisch hoogstaand architectenbureau dat tegelijkertijd heel aanspreekbaar is. Onze multidisciplinaire aanpak en kennis resulteren in een tijdloze en blijvende architectuur.

communicatie
De architectuur van STYFHALS communiceert. Wij hechten een grote waarde aan een open en eerlijke dialoog. Samen met de opdrachtgevers, ruimtelijke planners, uitvoerders en eindgebruikers werken we aan solide, inventieve en geïnspireerde architectuuroplossingen die de plek naar een hoger niveau brengen.

Dat resulteert in architectuur die een meerwaarde betekent voor de leefbaarheid van de omgeving én de mensen die er gaan wonen en werken, vandaag en morgen. Dat is onze passie, dat is onze drive.

475 Projects
Since 1995

Geschiedenis

Roger Styfhals is actief geweest als architect van 1973 tot 2017. In 2018 werd hij door de Orde van Architecten benoemd tot ere-architect.
Hij was plaatsvervangend lid/stagecontroleur bij de Orde van Architecten (Raad van de Provincie Vlaams-Brabant) van 2002 tot 2005 en zetelde als lid van de Raad van Bestuur bij VOKA – Kamer voor Handel en Nijverheid van het Arrondissement Halle-Vilvoorde van 2001 tot 2009.

In 1995 richtte hij de vennootschap nv Styfhals & Partners op samen met huidig gedelegeerd bestuurder Luc De Hovre. Leen Pieyns werd aangesteld als bestuurder in 2007 en Lien Pierard vervoegde het team in 2014.
Vandaag is STYFHALS architecten uitgegroeid tot een multidisciplinair architectenbureau met een 30-tal gemotiveerde en creatieve medewerkers.

Roger Styfhals, oprichter van de organisatie in 1995

Medewerkers

Lien Pierard

Architect - Bestuurder

lien.pierard@styfhals.be
Connecteer opLinkedin

Leen Pieyns

Architect - Bestuurder

leen.pieyns@styfhals.be
Connecteer opLinkedin

Luc De Hovre

Architect - Gedelegeerd Bestuurder

luc.dehovre@styfhals.be
Connecteer opLinkedin

Fred

Tom

Katrien

Karolien

Eva

Eva

Lynn

Stan

Wouter

Radka

Sophie

Lindsay

Lina

Helena

Timmy

Malic

Caro

Sophie

Anja

Katrien

Arno

Lena

Tim

Celeste

Philippe

Elke

Sofie